Alla inlägg den 13 mars 2014

Av Frida Bucht - 13 mars 2014 17:44

Min lilla snuttis!

Av Frida Bucht - 13 mars 2014 17:42

Tänkte passa på att kolla hur det blir när man bloggar från telefonen, aldrig gjort det tidigare. Brukar vanligt vis blogga när jag är hemma, vilket jag sällan är och därav den dåliga uppdateringen :)

Idag satt jag ute på balkongen och åt lunch, var inte så jätte hungrig så det fick bli yoghurt med hallon, banan och nötter. Super super smarrigt.

Av Frida Bucht - 13 mars 2014 13:22

Hej på er!


Mår ni bra? Det gör verkligen jag, trotts mina ynka timmar sömn inatt så mår jag super, det är det bästa vädret på längre och man blir så glad när solen tittar fram! Det var inga problem med att gå ut och ta sig till gymmet idag inte.

Som sagt så har jag varit på gymmet idag, jag kom nyss hem, ska slänga ihop någonting att äta sen hämta min plutt.


Första gången nästan klockan är innan 19 som jag har lite tid över för att skriva ett inlägg, hejja mig!


Imorgon är det fredag, folk brukar ofta se fram emot helgen och ledighet... Inte jag, imorgon är det en sån där tråkig fredag då min dotter igen ska åka till sin pappa. Känns som hon precis kommit hem, veckorna bara springer iväg, det är hemskt jobbigt, den här barnlediga helgen är för mig både skönt, men en otrolig oro och ångest, jag vill inte att hon åker, jag vill ha henne så nära som möjligt samtidigt som jag ibland kan känna att jag någon dag i månaden kan hitta på vuxensaker, men det är en sån konstig känsla jag får, skulle helst se att hon var här hemma jämt, alltid var med mig, ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara denna känsla och ångest jag får när hon ska åka ifrån mig, separations ångest. BIG BIG BIG TIME! Jaja nog om det, finns ändå ingenting jag kan göra åt det, bara att acceptera läget även om det svider i hjärtat.

 

Idag ska jag och Adele hem till mamma och pappa och äta middag, jag har beställt mammas fantastiska spagetti köttfärssås, förmodligen vitlöksbröd till, snålvattnet rinner i mungipan bara av tanken på middagen.

 

 

 

 

Två svettiga bilder med dålig kvalitet från gymmet!

 

Ja men nu måste det bli lite mat innan plutten ska hämtas, vi hörs ikväll, ha en fortsatt trevlig dag mina vänner!

 

xxx

Presentation


Mitt liv som 22åring och mamma till världens finaste dotter Adele

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards